-20 % - GAP + UA с код 20EXTRA Свършва за 72 часове 17 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Съвет за пролетно облекло №1

  22. 03. 2017      Съвети за облекло

Пролетта е тук, побързайте пролетта. Пролет, която предизвиква добро настроение и повече апетит към живота. Повече апетит за по-голямо удоволствие и по-малко работа. Ние обичаме да прекарваме повече време на открито с приятели и семейство. И тъй като не е нужно да носите масивни якета, очакваме с нетърпение да обличаме свеж, модерен костюм. И така, ние Ви донесем страхотен съвет за свободно време в спортен дух.

Не се страхувайте да комбинирате марки и стилове, защото наистина ще бъде тази година. За този екип избрах Desigual, Tommy Hilfiger, Crocs и Calvin Klein. Знаеш ли какви са тези марки, може би просто вдигаш веждите си, но когато ти представяш парчетата, ще се зарадваш отново да се откажеш, защото дивата Дезигуал се смекчи тази година, Томи Хилфигер не разочарова, Крокс изненада и Калвин Клайн се оправи. Ако не ви убедихме, прочетете нататък и нека се изненадате.

Desigual

Тъй като искахме да изберем екипажа на спортното облекло , избрахме любимия бомбардировач на Desigual в сини нюанси с деним. Тъй като носи повече нюанси на синьото, можете да го комбинирате с различни цветни дънки. Избрахме тъмносините дънки с "Втора кожа", което означава "втора кожа", което означава, че дънките са годни, тялото се адаптира и те са удивително удобни.

Деним бомбардировач

Тъмносини дънки Desigual

Томи Хилфигер

Изрязахме синята основа с тениска на Томи Хилфигер в класически разрез, който само украсява логото на емблематичната марка. Тениската е изработена от висококачествен и удобен материал и е подходяща за всички спортни екипи, които ще ви харесат.

Бяла тениска Tommy Hilfiger

Crocs

Тези обувки Crocs дори не кипнаха в нашия магазин, но те станаха най-добрата ни продавачка. Кой би казал, че марката, която някога е била известна с масивни пластмасови тъкани, ще се появи тази година с великолепни приплъзващи се парчета в сребрист дизайн, които украсяват изискани пайети и цялостно подчертано облекло.

Сребърни обувки Crocs

Калвин Клайн

Облеклото е допълнено от дамска чанта на Calvin Klein отново в синьо, което благодарение на формата и външния си вид е перфектно облекло. Цилиндричната форма ви позволява да носите със себе си всички необходими неща - от мобилния си телефон, портфейлите, дневниците, ключовете до по-малък компютър или таблет. Чантата може да се носи в ръката, на предмишницата и благодарение на регулируема, разглобяема лента и напречно тяло.

Синя чанта Калвин Клайн

Можете също така да гледате тази игра в нашия видеоклип. Нека се вдъхновите;)

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?