Минус 20% намаление с код MIDSEASON20 (освен Anekke)Свършва за 239 часове 10 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Съвет за екипировка №7

  08. 09. 2017      Съвети за облекло

Лятото бавно, но сигурно завършва и сезонът за есенно-зимния сезон започва! Очаквате ли да затоплите зимни палта и якета? Пуловери и козина, наслояване и топлоизолация? Това не е ли? В крайна сметка плувецът вече е отегчен и вярва, че можете да очаквате с нас, защото сме готови да ви покажем най-добрите есенни и зимни бита, които някога можете да си представите от любимите си модни марки. И какво чакате? Можем да ви покажем точно сега. Комфортно седнайте и се вдъхновете от първата ни есенна екипировка.

За първото вдъхновяващо есенно облекло избрахме парчета от марките Desigual и Calvin Klein . Избрахме дънки с приятели в тъмна версия с цветни бродерии и метални елементи, които също съвпаднахме с луксозната жилетка Desigual , която е много приятна за тялото. Цялата екипировка бе подчертана от бронзовата, метална торбичка Калвин Клайн , която ще направи по-ярката цялостна екипировка.

Облеклото е безкраен, прост и стилен. Индивидуалните парчета могат да бъдат комбинирани с всичко, обаче , защото са в гъвкави цветове, които лесно могат да бъдат смесени с колоритни парчета. Предимството на жилетката е, че изглеждате страхотно в нея, независимо дали я носите сам или над върха или под есенното яке или зимно палто. Накратко, фантазията не е ограничена.

kardigan Desigial

деним гадже

бронзова метална торба Калвин Клайн

Повече вдъхновение можете да намерите в нашата видеоинформация.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?