+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Сърце панталони - ограничена колекция от разговори

  13. 03. 2019      От модния свят

Колекция, в която дизайнерите на Converse буквално си сложиха сърцата! Можете да го намерите на всеки модел от този "лимит". Надяваме се, че емблематичните маратонки с иновативен дизайн ще получат и вашите.

Чък 70 Любов Графичен

Силуетът на тези модели се счита от 1970 г. за най -добрите от най-добрите тенис обувки . Converse съчетава духа на това време с тайнствеността и създава Чък 70, който всяка жена ще обича.

Меките кожени ботуши с по-висока гумена подметка, украсена със сърца и надписи, които ясно характеризират колекцията, към която принадлежи , имат елегантен дамски дизайн. Можете да ги носите в ниско черна версия, която е бяла, но също така и надписи на дантела или модерни нюанси на виното.

Смелостта определено липсва и вие не трябва! Сложете ги в обувката си и смело съчетайте с това, което ви казва сърцето.

Converse Chuck 70

Converse Chuck 70 Графиката на любовта

CTAS Denim Love

Световноизвестният модел Chuck Taylor All Star е тук за нас от 1971 година. Лесно е да се намери - лого на глезена, шарени подметка, гумен връх, гъвкав връх. Новината е деним дизайн със сърце отстрани и език на ботушите. Повярвайте, че игривостта с лесна комбинация от тези маратонки ще стане вашето сърце след първата гума!

Converse Love Denim

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече