+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Roxy - регионален мениджър за Словакия: Стилът на сърцето ми

  14. 02. 2019      От модния свят

Денят на Свети Валентин свърши и имаме за вас, сърцата и колегите ни последната част от нашия Валентин. В тази статия бихме искали да представим Роксан. Нашият регионален мениджър за магазина на Differenta.sk. И за да бъдем автентични и малко вълнуващи, решихме да направим този специален чешко-словашки. Толкова приятно.

Мениджър на Roxy за Differenta.sk

 • Кой е Рокси?
  Вече две години съм в Difference. Отидох да търся словашки, живеещи в Бохемия, и съм случайна със Словакия и живея заради училище в Бохемия, това е необичайно съвпадение. Рокси или бохемски ли е? Тя е момиче с невероятно творчески произход. Не само, че тя все още изучава художествени графики, тя вече знае добре. Често той извършва и различни наранявания в спортни дейности. Това е над главата. А фактът, че той живее в студентски апартамент с приятели от противоположния си пол, я поставя в позицията на Суфжен. Защото това трябва да бъде, дами и господа. В края на краищата, отпуснете се? Не мисля, че искаш толкова много. Той също очаква с нетърпение ново пътуване след училище.
 • Какво означава вашето работно място? Превеждането ,, ". От какъв език превеждам, най-вече ... Не отговарям и ще променя темата за времето. Отговорът е от чешки на словашки, професионалист, разбира се.
 • Къде клиентите могат да видят резултатите от работата ви? В допълнение към преводите на целия магазин, продукти, постове и всички други чехи, аз понякога заставам зад камерата, където снимаме различен телевизор, чиито части се опитвам да режа, когато се озове вечер, през нощта или в вълнуващ живот в студентския апартамент през уикенда е жалко време.
  Отделните части могат да се гледат и на канали YouTube и YouTube.
 • Как изглежда вашата работа? Тъй като вече сте се досетили, че аз все още е студент, си сайт работа посещавам от време на време, един до два пъти седмично, моята част на таблицата, като по този начин е пространството за съхранение на вашите колеги, моля, прочетете вестниците, опаковки, чаши, бисквитки чип, чинии, салфетки, кремове ръце и във вторник.
 • След работа, забавно. Какво правите в свободното си време? Къде се отпускате? Когато не съм в момента ранен и съм мобилен, отивам в природата , ходя на пешеходен туризъм, изпадам от кънки или свирка, понякога от облаците отново малко на земята, тоест от стената за катерене , така че да мога да си почина малко в болницата. и изрязвате видеоклипове, тъй като по това време е повече време. В допълнение към физическите дейности, аз също давам съвети към по-малко опасни дейности, които са всички възможни творчески и творчески дейности, както изучавам . Да, изкуството се учи. Да, в колежа! Дори и в изкуството човек може да бъде наранен, независимо дали заради артистичен ефект върху зрителя, или неволен, но няма значение. Дейности катоГотвенето също се избягва по съображения за безопасност, имам предвид безопасността на другите.
 • В кой стил на облекло се чувствате най-добре? Целият ми стил на рокля е доста прост, минималистичен, не обичам да комбинирам много цветове и не обичам твърде много диво, мисля само визуално. Мисля, че имам повече от достатъчно изкуство и няма нужда да изглеждам като ходене по Пикасо. И тъй като един човек е един ден от въглерода, а другият ден от цветовете, третият ден е издълбан с лепило, четвъртата мазилка и петата има пръсти, така че е практически невъзможно да се облича като принцеса. И все пак, принцесата с ръцете на цветовете, със скоба и опакована ръка нямаше да изглежда много логично.
 • Имате ли други популярни марки? Ето защо не нося токчета и поли, не е като теб вече се научиш безопасно, приятелите ми са маратонки, харесвам Conversky , прости панталони и минималистични пуловери, тениски или тениски, много от които предлагат марки като Scotch & Soda Deha или Tommy Hilfiger .

Стилът на сърцето ми

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече