Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Ризи рокля като моден тенденция!

  06. 07. 2018      От модния свят

Тази риза е разкъсана тази година с чанта и не е изненадващо. Те са хубави, удобни и можете да ги приберете по всяко време. Освен това, той е идеален за всеки герой. Ако поне един виси в гардероба ви и не го носите, защото не знаете как, прочетете внимателно тази статия. Ще ви посъветваме как да го направите.

рокля на ризата

Как да нося рокля за риза?

Предимството на дамските ризи е, че можете да ги носите по различни начини. Ще Ви посъветваме за идеалните три, които определено не се докосвате дотук. Преди всичко можете да носите ризи с рокли , различни ремъци, шалове или каквото мислите. Зависи от какъв стил искате да съответстват. Обилни рокли, за да подчертаете женските си завои и да създадете впечатление за елегантна несръчност, съчетана с елегантни лодки или балерини.

рокля на ризата

Друг начин да се носят ризи е да носят спортен стил с панталони или свободно време . Можете да носите роклята напълно или неравномерно отворена и частично в панталоните, полите. Можете да носите маратонки или да ги плъзнете с чехли. Повярвай ни, че ще изглеждаш страхотно.

Шотландска и сода риза

Третият начин на носене е магическото наслояване . Не се страхувайте да го слагате, то никога не излиза от модата. Независимо дали избирате рокля или памучна рокля за тялото си под роклята. Но дори и жилетка или пуловер над рокля. Накратко, не се страхувайте малко да си играете.

рокля на ризата

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече