+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Rinascimento - луксозна италианска марка на Different.cz

  01. 12. 2017      От модния свят

Ciao bella, имаме чудесно послание за вас, а за Different.cz поставихме нова марка за вас. Италианската марка Rinascimento, за която напълно се поддадох, и ние вярваме, че сте доволни, че скоро ще се поддадем на това, точно както го правим! Знаем, че италианците могат да го направят с мода, така че получаваме много италиански марки за вас. Не на последно място, това беше, например, екстравагантната марка Fornarina . Сега е Rinascimento.

Rinascimento в превод означава ренегат и произнася [rinašimentooo] и можем да потвърдим, че името на стил абсолютно съответства. Rinascimento е елегантна, екстравагантна и секси мода, която всички момичета, жени и дами ще харесат. Накратко, всички дами, независимо от тяхната възраст, които харесват лукса, качеството и стилната мода, създадени от тази марка. Rinascimento е италианска луксозна модна марка, чиято история датира от 1960 година. Нейната основателка Виторио Тадеи искаше луксозният италиански дизайн да бъде облечен в дрехи, които ще подчертаят най-красивите качества на всяка истинска жена.

И какво можете да си представите? Наистина красиви прилични, но и диви модели, които са предмет на настоящите тенденции, съчетават материали, игриви цветове и дизайн. И какво е специфично за тази марка? Това е наистина оригинално, защото всяка колекция винаги произвежда ограничен брой парчета, за да накара всяка дама да се чувства изключителна. Ето защо, когато изберете, не се колебайте твърде дълго. Тогава може да се случи, че вашата мечта няма да бъде!

Италианската марка е и фактът, че всъщност произвежда всички парчета в Италия, а не в Азия. Сегашната колекция Rinascimento за есенна зима 2017 е пълна с атрактивни модели. Предлаганите рокли могат да се правят по различни поводи, особено за коледни партита или за сезона на топката, които ще можете да използвате сега и перфектни палта, както сте се срещнали. Въпреки това, съдете себе си ..

женската рокля Rinascimento

женската рокля Rinascimento

женски палто Rinascimento

Можете да се насладите и на видеото:

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече