+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Различни в медиите - ноември 2018 г.

  17. 12. 2018      Пише за нас

Коледа е тук! Търсите подаръци в последната минута? Тогава имаме още няколко вида за вас. Да, бихме могли да кажем, че всъщност сме неизчерпаеми към идеите. И в тази статия, нека да разгледаме съветите за коледни подаръци, препоръчани от нашите / любимите ви списания. Има благословение там, за да бъдете вдъхновени, да седите удобно и да получите правилната атмосфера на Коледа.

Списанието Chvilka препоръчва да се дават подаръци не само за вашите близки, но и за себе си. Общоизвестно е, че никоя жена никога не е ревнувала от бижута и затова е радост да направи интересна огърлица от марката Desigual. За себе си, можете да си купите интересна шапка с марката Scotch & Soda, която е предмет на най-новите модни тенденции.

Списание MF Ona днес ви препоръчва да се справяте у дома си. Така че не бива да пропускате халат или пуловери, скъпи дамски луксозни чехли Emu, изработени от оригинална овча кожа и вълни, които регулират температурите, така че можете да отидете бос и идеално. Краката им не пасват, нито се вписват в тях.

И с Коледа, разбира се, спортните дейности са свързани така, че да можете бързо да изпълнявате цялата храна, така че Красивите и здравословни и текущи списания препоръчват стилно и най-вече висококачествено спортно бельо под ръка .

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече