Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Това искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Различни в медиите - май 2018 г.

  25. 06. 2018      От модния свят

Март, зад печката, ще бъда там през април, да отидем в горичката. Лятото е тук, и тъй като тази година започнахме в края на април, изглежда, че получаваме достатъчно от него. Казано е, че май е месец на любов, дами издърпайте къси поли, рокли и къси панталони. Господа, шорти и тениски. Зима определено се е оттеглила и се радваме при красиво време и минимални тоалети. Не е нужно да опаковаме, само няколко слоя и много фантазия. Какво ще облечем това лято? Нека да разгледаме какво препоръчват нашите печатни медии.

Списание Aha ни показва ясно, че модните ивици никога няма да изчезнат и затова предлага преглед на много парчета, които се похвалиха с този мотив. Ако лентите просто не харесват героя ви, но искате да сте вътре, можете да ги носите най-малко под формата на чорапи Happy чорапи . Burda Style вдъхновява горещите тенденции за лятото на 2018 година. Той съветва какви бийтове не бива да пропускате, например на почивка. Джапанките на Томи Хилфигър със сигурност ще ви харесат.

Списание "Джой" ви вдъхнови с бели връзки. Белите маратонки също трябва да имат парче, което не трябва да липсва в обувките, а ако вече имате такава, вземете модерни маратонки на платформа с различни мотиви. Списание "Катка" препоръчва слайд панталони. И това е правилният съвет. Плъзгащите се чехли са летен тенденция тази година. Те са удобни, стилни и годни за спортни и елегантни екипи. Като чехлите на Мелиса .

Списание AHA

Списание AHA

Списание Burda Style

Списание Burda Style

Списание "Джой"

Списание "Джой"

Списание "Катка"

Списание "Катка"

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече