+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Различни в медиите - юли 2018 г.

  31. 08. 2018      Пише за нас

Лятото бавно завършва, но не е нужно да тъгуваме. Според метеоролозите ние все още сме топло. Истината е, че това лято беше наистина горещо! Не само във времето, но и в модните тенденции. Това, което това лято беше облечено, което беше най-много и в същото време практично, нека да разгледаме нашите любими списания през юли.

Списанието Chvilka ви вдъхнови с цветни, цветни мотиви, които все още са в ход. Можете да носите цветни мотиви за всичко, но ако предпочитате да се обличате с прилични модели, можете да ги разбиете с оригиналната дизайнерска гривна . Списанието "Закон и стил за жените" съобщи, че "лятото и лятото" трябва да са "игриви и разнообразни", както се вижда от чантата Desigual .

Списание Аха! той предлага разнообразна гама от стилни обувки, едната от които със сигурност не е да пропусне дизайнерските обувки за обувки с подменяща се лента. Имаше много вдъхновение и ние вярваме, че все още нямате много парчета.

Един миг за теб

Един миг за теб

Закон и стил за жените

Закон и стил за жените

Аха за жени

Аха за жени

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече