+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Раздават се модни календари за появата

  09. 11. 2017      От модния свят

Коледа е тук, Коледа е тук! Чувствате ли коледния чар около нас? Още не? Така че бъдете подготвени, защото скоро ще избухне. И тъй като не искате да подценявате тази година, започнете да купувате подаръци във времето, домашния комфорт и стресът. Сега сме дори изненадани за вас. Прочетете внимателно.

За всяка покупка над $ 2500 разпространяваме великите модни календари за пристигане. И това красиво Коледно време ще ви направи толкова приятни тази година.


Действието е валидно само до неделя 12.11., Така че купувайте подаръци във времето и получавайте възнаграждение за това.

А какво ще кажете за гигантския избор на Калвин Клайн ? Надуйте, направете и секси. Бельото от тази марка е явление. Ако нямате поне едно парче в съблекалнята, сякаш не сте били. И ако наистина нямате това, не се колебайте. Добре е, красиво е, става. Или напишете го на Исус.


Калвин Клайн

Друг голям подарък за подарък са свещите от свещи Янки, които имаме за вас в нашия магазин. Изберете от безброй различни форми и аромати, които правят дома у дома си. Представете си миг на домашен уют, когато запалите свещ, вземете книга и се насладете на спокойна атмосфера. Целият стрес е там. Такова отпускане ще ви даде миризмата на Янки Свещ .

Янки Свещ

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече