+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Раници. Тенденция, която не спира.

  20. 02. 2020      От модния свят

Също така, оставяте ли любимата си по-рано чанта в долната част на шкафа, защото най-новият ви аксесоар този път е раница? Не? След това прочетете и със сигурност ще!

Раницата се радва на своята популярност от няколко сезона и няма да отстъпи. И няма значение дали гледате на това от практическа или чисто модна гледна точка. Това е добавка, която не трябва да пропускате в колекцията. Ще зарадвате себе си и ортопеда си, защото това, за което ще говорим, раницата не натоварва гърба ви като чанта с цип и ако поне равномерно, а и вдъхновявате обкръжението си.

Сега просто изберете подходящия за вас, вашата личност, вашия стил. Големи, малки, елегантни, спортни, романтични, приказни, за работа или за пътуване? Всичко за теб.

Изтънчени дизайнерски раници

Дизайнът не е само за цветни игриви мотиви, които няма да пропуснете сред тълпата. Под този испански феномен ще намерите още по-елегантни видове раници , с любимите си бродерии, които можете да носите и върху рокли, поли или фини тунирани тоалети, чието докосване искате да подчертаете.

Приказни раници Santoro и романтични раници Anekke

Раница Xiss не само за пътуване


Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече