info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Раница вместо чанта - тенденция, която дава зелени и физиотерапевти

  09. 04. 2018      От модния свят

Дали партньорът ви крещи, че все още мислите само за парад? Този път ще имате ас в ръкава си! С тенденцията на стилни раници, вие облекчавате гърба си! И така, трябва да бъдете похвалени за новото парче в колекцията, вместо да бъдете оскърбени!

За какво ще говорим, женската чанта често се крие повече от магическата палатка в Хари Потър. Като доказателство, просто трябва да държите приятел или съпруга си за няколко секунди, а след това, ужасени, "ако дърпате тухли", ясно е, че той се крие повече от незаменима три портфейла, ключ, телефон .

На раменете ни често носят дневници, каталози, книги, списания, покупки, тетрадки, резервни дрехи, храна или козметични козметици. Тежестта се увеличава и болката на гърба, цервикалния гръбнак и раменете. И така, тенденцията на раниците не само бе приветствана като положителна промяна в областта на модните аксесоари, но и от гледна точка на здравето. Вярвайте, че дори ортопедичният или физиотерапевтът ще бъде развълнуван да ви види с раница вместо чанта над рамото, докато не отидете отново, за да се оплачете от болката, която ние действително жените правим сами.

И тъй като раниците все още не са дошли на вкуса на всички дами, момичета, жени, ще се опитаме да докажем, че наистина си заслужава! Преди много години не се говори за спортно облекло, грозни форми или несравними цветови комбинации. Курсът включва раници, които заслепяват с игрив дизайн, въображение и елегантност.

Простотата е красота! Това е доказано от раницата Desigual в фина, женска изглеждаща комбинация от розово и златисто. Тя ще добави към всякакъв вид екипировка, спортна, ежедневна или елегантна, и прибавя точното количество романтика и оригиналност.

Десигална раница

Има ли в теб дете, което се взира в раницата ти с малко игривост и свежест? После следвайте марката Anekke и няма да съжалявате. Раниците Anekke в различни размери и романтични дизайни са идеални аксесоари за всеки ден.

Anekke раница

Пристига лятото, така че има музикален фестивал, парти на плажа, пътуване или празник. В лятото приключете, с тази десидуална раница в стилен стил, ще бъдете практичен и ще се превърнете в спътник.

Изключителна цветна раница

Не забравяйте, че раницата на Томи Хилфигер е примамка на лукса и елегантността. Приличните цветови комбинации, златните фитинги и спиращият дъха дизайн го правят приятно допълнени с елегантни тоалети за работещи и романтични срещи.

раница Томи Хилфигер

Така че не се притеснявайте за промените и пазете чантата от дъното на шкафа! Отидете в раницата, която движи модния свят!

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече