+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Птичи мотиви като лятна модна тенденция!

  04. 07. 2018      От модния свят

Надзорниците управляват не само природата, но и модерния свят. Съжаляваме, знаем, че царят на животните е лъв, но без птици няма да работи. Птицата е такова странно, сладко, но случайно животно, за което малко хора имат фобии. Дори някои хора се държат и смятат домашни любимци за домашни любимци. Някои ги обичат толкова много, че са облечени и облечени. Не се страхувайте да мислите за бедните, живи същества, но мотивите на птиците за дрехи и други аксесоари.

фламинго

Ако следвате модните тенденции, няма да пропуснете пламналите. През второто лято фламингото е доминирано от модни улици , но също и от плувни басейни. Кой няма поне една пламтяща снимка на instag, сякаш не е така. И така, този мотив е доволен от всички модни ентусиасти, които имаме навсякъде. Тениски, якета, поли, чанти и дори ботуши.

И тъй като обичаме марките Мелиса и Мелиса, никога не е късно, можете да си купите тези красиви балерини Мелиса във вашите пламтящи колекции, които ще се радвате на първата гума. В нашия магазин можете да намерите пламнал мотив на различни аксесоари на Santoro .

Мелиса балерина

козметична чанта Santoro

Облечи Кулито от Испания

Испанската марка Culito от Испания обичаме най-вече за най-оригиналните и забавни модели. Дори и с тази марка няма оперета, така че можете да си купите рокля с петел или сладка колибричка.

Облечи Кулито от Испания

Облечи Кулито от Испания

Desigual

Обаче нито марката Desigual остава зад мотивите на птиците. Можете да избирате от тениски. Тази оригинална тениска Owl в нашия магазин може да се намери в различни цветове.

Десидуална тениска

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече