info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Пролетна рокля за красиви жени

  03. 05. 2019      От модния свят

Температурите се покачват и ние хвърляме слоеве! Открийте селекция от най-красивите пролетни рокли от Desigual, Moodo, Scotch и Soda и Culito от Испания. Рокли правят мъжа и пролетта рокли на различен стил дама! Вземете оригиналните си рокли, в които няма да сте просто (през пролетта) просто годни.

дамска рокля Desigual

Испанският Desigual носи цветовете, живота и темперамента на чешките улици. Не можем да забравим дрехите от тази марка. Холандският минимализъм на Scotch and Soda стил се вписва във всеки характер. Бъдете стилни! Обичате ли модели и щампи? Тогава знаете марката Culito от Испания . Определено ще излезете от тълпата в тази рокля! Марката Moodo е нова, нова за различно, но тя е спечелила толкова много сърца! Виждали ли сте Moody Spring Dresses?

Както се казва в простотата е красота, но в луди парчета няма да ви липсва. Ето защо всяка дама може да избира от нас независимо от възрастта и характера. Просто бъдете ваши, изберете сърцето си и носете дрехите си с гордост и ентусиазъм. В крайна сметка, мъжете обичат любовта към жените.

дамска рокля Moodo

дамска рокля Scotch & Soda

дамска рокля culito от испания


Стилни обувки и други парчета, които фино настройват вашата екипировка също могат да бъдат намерени тук, но не забравяйте, че най -важният моден аксесоар е усмивка! И той никога не излиза от модата - намери ли любовта на Мей в гардероба в избора на рокля?

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече