+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Продажбите на любимите ви марки са тук!

  24. 07. 2018      От модния свят

Ако сте чакали вашите мечти да бъдат изключени, току-що го направихте. Продадени са тук ! Казано е кой чака да се случи и дали любимото ви парче, в което сте влюбени, все още е на склад, имате уникален шанс да кликнете върху него и да го хвърлите в кошницата и можете да се радвате на следващия ден. Направихме много стилни марки за Вас. От дизайнерски дамски дрехи, Converse маратонки, Мелиса балерина или томми Hilfiger чанти. Все още ги избираме, но ви съветваме, не очаквайте нищо. Тогава може да се случи, че някой ще бъде по-бърз.

Тазгодишната колекция беше наистина добра. Това трябва да се остави и ние просто ви слагаме за предстоящия сезон и ще получите всички красиви парчета в склада и решихме да изчистим магазина малко. Поставихме почти всички световни марки на отстъпки , затова вярваме, че сме ви направили щастливи. Това е последната вълна, така че отидете на eshop. Ако все още търсите някои горещи летни бийтове, то вие сте на правилния адрес, защото имаме няколко от тях за вас, и тук са нашите съвети за това, че трябва да има парчета от това лято.

Обувките Crocs със сигурност не трябва да ви липсват в обувката, те са удобни, стават и са здрави. Следователно краката са напълно защитени и имат перфектно облекло.

Crocs обувки

Друго топ лято парче е несъмнено бански костюми на Calvin Klein в различни цветове и разфасовки. Една до две или две части, просто изберете всяка жена, независимо от възрастта и характера.

Калвин Клайн

И не на последно място, те определено са декорираните дамски рокли , в различни цветове и завършвания, без тези, които не можете да направите на тазгодишната ваканция.

женската рокля Desigual

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече