+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Продажба до 69%! Тук и сега

  08. 01. 2018      От модния свят

3, 2, 1, започнете! Продажбата на 69% е започнала и вие знаете за първите. Така че не се колебайте да ги поставите навреме
Всичко трябва да изчезне, защото в щабквартирата на световните марки вече подготвяме нови колекции. Всеки ще избере. Любовта Десигуал , Конвърс , Томи Хилфигър ,
noreferrer "име =" m_1511131344164980525_www_different_cz_slevy_emu "data-saferedirecturl =" https://www.google.com/url?hl=bg&q=https://links.ibmcloud-101.acomware.email/ctt?kn%3D81%26ms%% 26R 3DMjczNTQ5MwS2 %%% 3DMjU3NzM2ODE3MTAS1 26б 3D0 %%% 26j 3DOTUwMDYwNjIwS0% 26mt% 3D1% 26rt% 3D0 & източник = & Gmail Уст = 1515059421083000 & USG = AFQjCNGIbxDt3uObPxP2DlloAe2AOgB7pQ "ID =" m_1511131344164980525_www_different_cz_slevy_emu "> ИПС Rinascimento или други световни марки.

Изчакващите продажби са тук, така че можете да очаквате отстъпните бита на любимите ви марки. Вие сте сред любителите на традиционната испанска марка Desigual , определено продаваща при продажбата. Ще намерите изобилие от оригинални парчета на изгодна цена, включително настоящата есенно-зимна колекция от 2017 година.

Ако търсите зимни уникални и висококачествени обувки, можете да залагате на топките Emu , които също получавате на много добра цена. Колекцията Ему Есен / Зима 2017 е пълна с красиви и топли парчета, които можете лесно да съчетаете с любимите си тоалети и които благодарение на овча кожа и вълна (температурен контрол) няма да можете да носите до пролетта. Благодарение на перфектната изработка и качествените материали, тя ще трае много дълго време, няколко сезона, така че инвестирате в тези красоти определено ще ви изплати.

Другата марка, която сме направили за вас, е легендарната марка Converse . Разговорите се носят през всички сезони, тъй като те не са само нискокачествени, плат, но също така и глезени, кожени, с изолиран интериор. И така, можете да носите маратонки дори през зимата . Сега има разговори в отстъпка, така че можете просто да го ползват.

Ако имате нужда от суичър, в който се чувствате наистина добре, то е високо качество, интересно и комфортно, комбинирано с всички ваши спортни екипи, изберете тоалетна с шотландска и сода с отстъпка. Гарантираме, че ще я обичате веднага. Scotch & Soda не са просто суичъри, а много други красиви парчета.

Продажбата засяга и марката " Томи Хилфигер ", която наскоро се радваше на нашия е-магазин. Така че отстъпките за тази марка със сигурност ще ви зарадват. Томи Хилфигер е нараснал бързо в нашата страна , включително бельо, домашно облекло, както и модни аксесоари и обувки.

Да и новата италианска марка Rinascimento, която сме направили за вас. И тъй като сезонът на топката е бавен, но сигурно идва, затова вярваме, че ще бъдем щастливи. Rinascimento представя красиви, елегантни и безкраен парчета, които ще ви озаряват и всички се обръщат зад вашето облекло, така че можете да бъдете сигурни, скъпи дами.

Ако отивате на зимна ваканция до екзотична дестинация и се нуждаете от свежа, въображаема рокля, тогава Culito от Испания е чудесен избор! Разбира се, не само ще имате зимна екзотична почивка, но и пролетното и лятото свободно време, работа или дори дата.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече