+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Прекрасни рокли, които ще ви пасват

  16. 10. 2017      От модния свят

Дами и господа, имаме много важно послание за вас: мъжете обичат жените в рокли и жените обичат роклите! Защо да не ги носите през цялата година? Есенният и зимният сезон е изпълнен със социални събития, така че погледнете кои дрехи искате.

женската рокля

Лятото вече приключи, но това не означава, че трябва да спрем да носим дрехи. В нашия магазин можете да намерите много женски дрехи от различни марки, изработени от топли, топли материали, с дълги или три четвърти ръкави. Независимо дали е в елегантен или спортен дизайн, в тънък или прекалено голям разрез. Накратко, всеки от вас, независимо от възрастта и характера ви, ще избере.

Така че, ако ще имате нещо плетено или по-топло за ежедневно износване, проверете есенната рокля, по- боядисана от падналите листа. Вдъхновявайте се с новата колекция на Scotch & Soda , Culito от Испания aID = "m_1866753006627002829_www_different_cz_damske_saty__desig"> Desigual! И не забравяйте, че рокли правят мъж!

женската рокля Culito от Испания

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече