+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

PŘEDSTAVENÍ SPORTOVNÍ ZNAČKY UNDER ARMOUR

  09. 11. 2018      Different TV CZ / SK

ПОД ДРУЖЕСТВОТО

Спорт три пъти, успех, успех, успех!

Тук в Different имаме не само любители на модата, но и спортни ентусиасти. Затова ние сме много доволни да приветстваме новата спортна марка UNDER ARMOR. И тъй като тази марка е чисто спортна, подготвихме за вас специален епизод „Различна телевизия“.

Традиционният състав на Симча и Никол беше заменен от досега скритата двойка Радек и Мартин. Накратко, момчета, които обичат спорта и след три минути ще ви кажат толкова много информация, интересна информация, която ще гледате.

Много сме казали за БЕЗ ОРГАН. Най-основните точки на произход на тази марка са създадени през 1996 г. с помощта на Кевин Планк като основател. Тази марка е уникална от тази година, защото прави дрехи, пригодени за спортисти. Вие сте по поръчка?

Марката е изработена от специални микрофибри, които ви осигуряват най-добрия комфорт, който ще ви помогне да постигнете наистина страхотни резултати. Казаха достатъчно неща и би било жалко да лишават момчетата от такава премиера.

Желаем ви много спортно изживяване, успех за целия екип Различни и с марката UNDER ARMOR това е двойно вярно.

СПОРТНО ОБЛЕКЛО

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече