Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Това искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

POHÁDKOVĚ KRÁSNÁ KOLEKCE OD ANEKKE

  31. 10. 2018      Different TV CZ / SK

ANEKKE

Питали ли сте се някога какво би било да се върнете в миналото . Например в онези безгрижни детски дни. До онези дни, когато всяко дърво беше рамка за катерене ... Всяка локва беше най-добрата детска площадка и басейн за нас в едно. Или когато не искахме да се прибираме у дома. , И всеки ден откривахме късче от нашия красив свят? Всеки от нас го е преживял поне веднъж.

Ако искате да имате това чувство повече от веднъж в живота си, Anekke е точният за вас . Защо? Защото като една от малкото марки може да предизвика емоции. Благодарение на Anekke ще се влюбите и ще свържете два несвързани свята с един поглед. Този, който живеем и модата. НЕВЕРОЯТНО!

В Different, ние сме много щастливи, че можем да снимаме нови части с марка като Anekke. Хората по цял свят го обичат. Харесваме я. Обичаш я. Нека не се страхуваме да го кажем. ЛЮБИ АНЕККЕ.

Simča и Niko l ще ви покажат, че благодарение на марката можете да се озовете в друг свят. В свят, пълен с щастие и радост. Насладете се на подходящата атмосфера. Отпуснете се и се събудете в новата част.

РЪЧКИ ЗА ANEKKE

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече