Минус 20% намаление с код MIDSEASON20 (освен Anekke)Свършва за 240 часове 0 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Подправете вашето лято с оригинални гривни

  27. 06. 2013      От модния свят

Лятото е идеалното време да експериментирате с нови стилове. От концерти, пикници до слънчеви бани на плажа, ние непрекъснато сме в движение през летните месеци. И как можем да сезон на нашето чувство за мода през лятото?

Плажна бижутерия

Дори на плажа искаме да бъдем и да се наслаждаваме на слънцето и свежия бриз, но се опасяваме, че морската сол или водата ще унищожи аксесоарите. Опитайте с пластмасови гривни. Те не само са удобни за носене, но не е нужно да се тревожим за счупване или реагиране с морската вода.

С дизайнерските гривни Thesea с морски и флорални мотиви със сигурност ще се възхищавате не само на плажа :)

31G5542_5010_vd_foto Друго чудесно парче на плажа е гривната Desigual Peacok с мотив на паун. Марката Desigual във всяка колекция създава много интересни гривни.

30G5502_3011_vd_foto

Пикник в парка

Кошница за пикник, одеяло, изобилие от екстри и приятели. За да направите забавлението на открито на открито наистина забавно, имате възможност да бъдете домакиня като идеална възможност да изненадате приятелите си не само с кулинарни специалитети, но и забавни добавки, като например сладки десерти.

Kawaii-Сладки-бижута-гривни-Factory-Kawaii-Kawaii-блог

източник: https://www.hawaiikawaii.net/

Романтика на разходка

Обичате ли да се разхождате из природата? Но искаш ли да влезеш? След това изберете по-малко отличителна, но оригинална бордова гривна от дизайна на Disaster с висулки не само за любителите на бродерия :)

necb

Искате ли да имате парче на природата на ръцете си? След това се оставяйте да се отнесете от този красив аксесоар за пеперуда.

пеперуда гривна източник: www.grainnemorton.co.uk

Нощно парти

Лятната атмосфера е част от партитата, вие искате да се превърнете в чувствен дракон, тук са няколко съвета, които със сигурност ще ви помогнат да станете кралица на паркета

5515710

източник: hiphopjewelrykings.com

Charriol-гривни-Forever Young--бижута-колекция

източник: blog.charriol.com

Публикувано: Team Different

Хареса ли ви статията?