+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Подарък за жени

  20. 11. 2017      От модния свят

Коледа се приближава и не знаете какво е под дървото? Ужасява ли се от идеята за лов на молове в последната минута? Така че можете да се успокоите. Имате ни и ние няма да ви оставим да ви донесе идеи за подаръци за жени . Дар за вашите майки, партньори, дъщери, сестри и други роднини, както и вашите приятели. Комфортно седнайте и изцедете вашата коледна атмосфера в спокойствие, от уюта на вашия дом или някъде в уюта на любимото ви кафене. С нас можете да пазарувате онлайн, без опашки, смучене и сбиване.

ръчна чанта

Може би най-задоволяващият подарък и най-ценният връх за мъжете е нашата чанта. Никога няма да направите нищо, ако не знаете размера или точния размер. Можете да избирате от най-различни марки в нашия магазин, който може да ви измори малко от главата. Но нашият луксозен дизайн е луксозната чанта . Какво означава това? Това е просто, не забравяйте да ударите 100%. За добра цена не купувате една чанта, а всъщност две или дори 3 чанти . Тази чанта е магическа. Това е двустранно и разполага с вътрешна торба, която може да се носи като практично напречно тяло след поставянето на регулируемата лента.

Мултифункционална торбичка

Козметична чанта

Може би всяка дама е изобразена, за да можете да я ползвате под дървото с нещо, което никога не е имало и тя нямаше да си купи. Можете да се насладите в тази абсолютно сладка, стилна и особено практична козметична чанта Santoro , която може да се използва за мъжки ризи, малка козметика и аптека, но и за други цели. Може да се носи като чанта за ключ, мобилен или портфейл в дамска чанта.

козметична чанта Santoro

бельо

За по-приключенски, имаме съвет за бельо, по-специално сутиен на Калвин Клайн, който всяка дама и дама от всяка възраст ще обичат. Сутиенът е качествен, стилен и изключително удобен. В допълнение, това е практично, в момента най-големите модни тенденции и няма да искате да.

Кал Калвин Клайн Сутиен

Emu обувки

Какво господа определено си поемат дъх, тези луксозни домашни пантофи на Ему . Те са изработени от оригинална овча кожа и вълна, регулират температурата и са идеалното допълнение към всички домашни екипи за зимата. Ако ги сложите на крака, ви гарантираме, че ще ги свалите само в душ и легло, но внимавайте да не забравите. ;-)

Обувки Emu

Колие Док

Никоя жена не е била обидена от истинското бижу, блестящо. Вземи отровата. Така че, ако не знаете, купете бижу, защото никога няма да разваляте нищо. Нашият подарък за подарък е тази стилна колекция Doca , която сега е на върха, трябва да има част от този сезон, огърлиците са носени и освен това просто не прави грешка и ще бъде подходящ за рокли, топки, туники или жилетки.

Колие Док

Повече вдъхновение можете да намерите в нашия видеоклип на Различни телевизии !

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече