Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Модна консултация

Подарък за Свети Валентин - какво да купите?

  28. 01. 2019      Как да се обличаш

Всяка година решавам каква е жената за подарък за Деня на Свети Валентин. И вероятно ще си счупя главата. Може ли да ви посъветва или да ми даде някои съвети за това, което една жена ще оценят Свети Валентин? Тя обича модата, но се страхувам да си купя дрехите и т.н. Харесвах ли свещ? Обичам да слушам вашите съвети за подарък за Свети Валентин. Мисля, че повече мъже ще се наслаждават и вдъхновяват.

Отговор

Подаръците на Свети Валентин са алхимия :) Половината от хората празнуват и го обичат, половината не им харесва. Но ние мислим, че когато хората харесват и се забавляват, това никога не е достатъчно :) Най-честите подаръци са според чешката статистика:
  • цветя
  • шоколад
  • бельо

Цветя и шоколад са навсякъде. Nudaaaaa. И така, като подарък за Деня на влюбените можете да опитате бельото на Калвин Клайн . И от нашия въпросник изглеждаше, че жените са много доволни от свещта. Може би жените са скромни, така че не искат мъжете да теглят скъпи подаръци. Това е хубаво от тях, нали? Така че опитайте свещта за свещ Yankee . Ние сме 100% сигурни, че ще бъдете доволни от всяка жена;)

Yankee Candle - Подарък за Свети Валентин

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече