info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Подаръчни кутии от "Различни"

  30. 11. 2018      От модния свят

Нека поемаме коледните подаръци. Търсите нещо в последната минута и имате проблем при избора на нещо? След това имаме чудесно послание за вас. Няма да те оставя. Тази година сме подготвили специални кутии за подаръци за вас, с които ще се радвате не само с партньора си, но и с родителите, децата или приятелите си. Това е подарък за вас, по-точно подарък за подарък .

Нарекохме кутиите за подаръци според вида им. Не го приемайте твърде сериозно. Надяваме се да ви помогнем да изберете правилните за вашите истински и близки. Освен това те са опаковани с "еко" - не само спасяваме околната среда, но също така не е нужно да се притеснявате за опаковането - просто трябва да решите подаръка, затова нека си го представим.

Кутия за подаръци Kočaprnda

Кутия за подаръци със стилно име Kočaprnda е за всички котки, които обичат оригинални, екологични, весели и ароматни модни аксесоари. Тази кутия за подаръци включва щастлив Happy чорапи крака чорапи, Yankee Свещ ароматизирани восъци и купа за чаша Keep Cup .

кутия за подаръци

Подаръчна кутия Романтика

Романтичната кутия съдържа дизайнерска колие с романтичен мотив за пеперуда. Woodwick и Yankee Candle ароматни восъци и оригинален албум с романтичен мотив за кукла. Този подарък ще бъде оценен от всяка романтична душа.

кутия за подаръци

Кутия за подаръци Luxuska

Луксозната кутия за подаръци включва луксозни чорапи на Калвин Клайн , украсени с камъни. Yankee Candle аромат в луксозния дизайн и още по-луксозната гривна от поцинкована стомана от италианската марка Ops! Обекти . Е, признайте, че това е луксозно.

кутия за подаръци

Кутия за подаръци Styler

Кутия за подаръци Stylař е подходяща за всички мъже, които имат стил. Логично. Ето защо те не могат да пропуснат стилно щастливите чорапи, които мъжете носят специално за стил Smart и Casual . Стилното бедствие , което е удобно хвърлено в джоба ви и приятен аромат в колата, който перфектно носи вътрешността на колата. Мъжете обикновено носят колата, така че "вие" определено ще бъдете доволни от този подарък.

кутия за подаръци

Кутия за подаръци Sympaťák

Кутията за подаръци на Sympatak съдържа цветните чорапи "Калвин Клайн" и " Keep Cup" . Запазете купата е чудесна и практична чаша за пътуване, която се вписва в повечето глави на консерваторите и благодарение на нея спасявате околната среда, тъй като не е нужно да отидете на пластмасовите чаши на неназовани кафенета.

кутия за подаръци

Кутия за подаръци Elegance

Подаръчната кутия Elegance е предназначена за всички елегантни мъже с чувство за детайлност. Включва елегантни чорапи " Томи Хилфигер" , за които определено няма да се срамувате. Те не са диви като щастливи чорапи и са наистина добри. Стилна лента за Scotch & Soda и невероятни ароматизирани автомобилни щифтове, които прекрасно освежават интериора на колата.

кутия за подаръци

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече