+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Под броня - как да си сложа дрехи?

  14. 11. 2018      От модния свят

Не е толкова отдавна, че пуснахме на Different.cz нова спортна и особено модерна марка Under Armor. Не е толкова отдавна, че сме ви предоставили и основна информация за Различното списание в статията Under Armor - нова марка и нашия магазин . В тази статия, нека да ви кажа как да носите бита под огнестрелно оръжие, защо ги носят и как да ги сложите.

Марката Under Armor използва три основни технология, зависещи от времето, за функционалното си облекло. Първата е Cold Gear , която носите, когато е студено на открито и можете да се движите или да правите всякакви зимни спортове, дори ако термометърът показва градусите под нулата. Другото е топлинната екипировка , която носите, когато е горещо на открито, за да ви охлади. Логично. И накрая, третата е All Seasons Gear , която ви предпазва перфектно, когато няма външни климатични условия.

Ако спортувате много, спортът може да е жив или да зависи само от него, по каквато и да е причина, трябва да знаете това, което вероятно знаете, че трябва да изберете правилното фантазия облекло. По време на спорта тялото се нагрява, а след това има процес на автоматично терморегулиране, което означава, че той започва да се охлажда и да изпитате пот. Може да се потите, понякога може да остави следи от миризми. Така че не е добре да избирате чисти памучни дрехи, които само пот изпотяване, образуват грозни торти и дори не са приятни. Необходимо е да изберете функционалните парчета, които се изпотят от тялото, като ги абсорбирате и ги изсушавате бързо, те остават леки и приятни.

Как да сложа дрехи Под броня?

  • Първият слой трябва в идеалния случай да се придържа към тялото, наречен така наречената втора кожа. Тя отнема потта от тялото, веднага изсъхва и остава лека. Тялото също е сухо.
  • Вторият слой трябва да ви затопли, което е важно за спорта, за да ви накара да се чувствате комфортно, като имате мускулите си топло.
  • Третият слой трябва да ви предпазва от влиянията на околната среда, например при лошо време.

Оставете се да бъдете вдъхновени от нашия видеоклип и не позволявайте на никого да обезкуражи спорта и никой. Здраве и щастие - ендорфини.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече