+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Пластмасови тенденции

  23. 04. 2019      От модния свят

Пластмасата е била модерна от дълго време, все повече и повече в нови форми, Някои не го харесват, други я обожават. Пластмасови бижута, обувки, чанти всички викат от нас от предложенията на много марки и ние въвеждаме топ различни парчета, които ще пленят вас и вашите околности.

Как да ги комбинирате и да хвърлите повече пластмасови неща заедно, без да приличате на ходеща домашна бутилка? Да, това е добре, ще бъдете вдъхновени и ще бъдете звезда.

Незаменим спътник на 7 жени? Чантата си. Иконата на пазара на пластмасови чанти със сигурност е световно известната марка от слънчева Италия, чанта . Всяка жена сама си поставя чанти с много цветове и размери, и това е само сбъдната мечта.

Но вече ли ви е спряла чантата ви? Неподходящи ли сте за болки в гърба или просто сте се поддали на тенденциите в стилните раници? Има марка Ju'sto за вас ! Малките раници, които могат да се носят отделно като съединител, не само ще паднат за тяхната форма, но и за лекота и лесна миене.

Например марката Tommy Hilfiger е открила пластмасовия чар тази година и е представила просторна чанта в прозрачен дизайн, който не позволява на очите да тичат.

Комбинирането на дамска чанта с обувки никога не се уморява, дори ако вече не е модно правило. Но за пластмасови красавици не стъпвайте настрани. Можете да носите ароматни балерини Melissa , приятни джапанки Ipanema или вечни обувки Crocs .

И какво е да се постигне до съвършенство? И все пак бижутата, които са и винаги ще бъдат глазура на вашето облекло. Съвпадение на цвета на вашата пластмасова чанта и пластмасови обувки с Ops! Обекти и можете да отидете!

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече