+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Пластмасови обувки Zaxy - нова колекция пролет / лято 2019

  10. 06. 2019      От модния свят

Новата колекция от пластмасови обувки Zaxy току-що удари местата в нашия магазин, но също и в сърцата ни и ние не можем да ги напълним . Цветовете, формите и най-вече видовете, които не бях направил тази година, така че смея да кажем, че тази година може би всяка модна жена ще избере. Обувките на Закса са подкрепени от тяхната издръжливост, грация и безвремие. Независимо дали искате да носите балерини, джапанки, сандали или обувки, определено ще изберете в новата колекция. Нека си ги представим.

Модната марка Zaxy, може да се каже, че е много подобна на марката Melissa, но материалът не е напоен с ароматизирана есенция, защото това са приятелски цени. Zaxy също е изработена от висококачествена пластмаса, която е мека, гъвкава и 100% рециклируема , т.е. екологично чиста. Ето защо, като купувате обувки Zaxy, ще бъдете щастливи не само за себе си, но и за природата. И какви красоти имахме за вас тази година? Елате да видите топло и слънцето е тук.

Zaxy Сандали

Чехли и джапанки Zaxy

Балерини Закси

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече