+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Пластмасови обувки Melissa FW19 или новата колекция е тук!

  17. 06. 2019      От модния свят

Чехли, чехли, сандали, обувки за обувки, обувки с клин или дори балерини? Това е новата колекция от пластмасови обувки на Мелиса! И още, какво е страхотно? Това ще бъде крачка напред това лято, защото се страхувате от нова безвременна колекция от обувки Мелиса през есента / зимата 2019. Просто мислите ли за това сега? Разбира се, ще ви обясним това. Марката Мелиса идва от Бразилия, където температурата не само на живачния термометър изглежда малко по-висока, отколкото в нашата страна. Докато носим валенки, той носи сандали в Бразилия. А каква е новата колекция? Може би няма да ви разочароваме, когато кажем, че това е ВАС-ВАС-САЩ!

Защо да поставим Мелиски?

Нека повторим няколко предимства и ощипвам на тази марка. Модната марка Melissa представя всички видове обувки, изработени от специален пластмасов материал Melflex. Материалът е гъвкав, мек, гъвкав и много издръжлив, рециклируем и така спестяваме околната среда. Мелиса обувки също са импрегнирани с парфюмирана същност, която прилича на бонбони, ние го наричаме "дъвка" аромат , който никога, но никога никога не излиза, и аромат на вашата обувка. няколко, така че трябва да го получите бързо.

Балерини Мелиса

Че обичаш Мелиса и имаш нужда от нови? После чакахте, скъпи дами, за точното време. Новата колекция предлага няколко вида. Кръгла, заострена с отворена пета. Прост, декориран, елегантен и екстравагантен, но ароматен. Плюс това, можете да избирате от разнообразие от цветове, които не само съживяват вашите дрехи, но и осветяват дните си, тъй като всеки ще ви поласка.

Пантофи Мелиса

Чехли или сабо? Какво е по-естествено за вас, но също толкова удобно, съчетава се в перфектни обувки с прост дизайн. Абсолютен хит са хлъзгавите пантофи. Ние знаем какво да правим малко извън линията и да сложим стилни чехли за петите или чехлите на петата ? Защо да отидете с тълпата, когато е хубаво да се измъкнем понякога, да бъдем различни, да сме различни.

Сандали от Мелиса

Нито балерини, нито чехли? Така че ние имаме златния център за вас. Сандали. Ние обичаме любимия тип съблазняване и не е чудно. Типичен масивен лък на върха, лесен за носене, елегантен дизайн, комфорт и привлекателност в едно. Това са любимите ни сандали от Мелиса, в различни цветове. Колекцията Fall / Winter 2019 представлява този тип, украсен с метална лента, така че е малко по-различен от предишните.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече