+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Пластмасови обувки Мелиса - 4-пинови обувки

  12. 02. 2018      От модния свят

С тази статия бихме искали да ви кажем, че Melisska наистина трябва да купи този пролетен и пролетен сезон! Ето някои съвети за това, защо обувките на Мелиса са "трябва да имат" парче в обувката! Ние ще ви дадем всички предимства на тези пластмасови стилове, които не можете да свалите от краката си! И тъй като идва пролетта, и защото новата колекция на Мелиса за пролетта и лятото на 2018 г. вече е онлайн, ние казахме, че истината е точното време. Така че, нека да го получим.

Мелиса обувки

Обувките Melissa са изработени от специален материал Melflex , който допълнително е импрегниран със специална парфюмна същност. Тази технология за парфюмиране на материала ще гарантира, че аромата на обувките никога няма да избяга и освен това ще успокои цялата стая. Материалът на Melflex е лек, мек и приспособим, това са само малко информация, това е началото.

Добре дотук. Може да се каже, че обувките на Мелиса са 4 обувки за кукли !

V 1 - Водоустойчив

V2 - Ароматно

В 3 - Вдъхновен от природата

V 4 - Задоволителен

  1. Те са водоразтворими, можете да почиствате обувките с вода, можете да ходите по водата ;-). Ако отивате до морето, флипчетата или чехлите на Мелиса са идеални за вас. Ако не сте блъскани в балерините на Мелиса , не би трябвало дори да го имате.
  2. Те са екзотични, те са импрегнирани със специална ароматна същност, която никога не се измъква от обувките. Ние специално наричаме този аромат "дъвка", защото мирише на сладки, като дъвки, които обожаваме като деца.
  3. Те са ВЪТРЕШНИ . Както всяка друга пластмаса, те са рециклируеми или органични.
  4. Те са СЕРИОЗНО подкрепени , благодарение на мекия и гъвкав материал Melflex, който лесно приспособява краката ви, например, те могат лесно да бъдат освободени и никога няма да ви накарат да избутате.

Мелиса обувки

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече