Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Това искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Пластмасови чанти JUSTO

  28. 08. 2018      От модния свят

Different.cz изглеждаше някакво отвращение. И това е все повече и повече пластмасови аксесоари. Да ви обясня това. Накратко, пластмасовите принадлежности са забавни, безсмъртни, практични, стилни и особено нестандартни, така че няма да се изненадате, ако имате нова марка за вас. Нейното име е Ju'sto .

Модната марка Ju'sto е детството на италианския дизайнер Емануел Магента , който вече е приложил идеята си към известната чанта О. Той просто заложи на човешкото творчество и даде живот на въображаемите пластмасови чанти, които всяко момиче и жена може да издържи за себе си. С течение на времето обаче сътрудничеството с O чанта завърши и реши да върви по свой начин, създавайки нова марка Ju'sto.

В допълнение към чанти, чанти и раници, Ju'sto предлага и различни модни аксесоари като стилни часовници. Основният аспект на тази млада марка е простотата. Което означава, че клиентът решава окончателната форма на чантата! Тялото, дръжките, вътрешните торбички и аксесоари избират от голямо разнообразие от цветове, дизайн и форми.

Телата са изработени от специален и особено лек пластмасов материал EVA , който е лесен за поддръжка. Формите на тялото са елегантни, оригинални и здрави. Ръкохватките са свързани с телата чрез винтова резба и могат да се обработват от всички. Можете да украсите чантата с различни кожуси, висулки и други аксесоари, които ще ви харесат най-много.

Точно както марката O bag, или ще обичате, или ще умрете Ju'sto . Но е важно да знаете, че носенето му за векове няма значение. Всяко момиче, дама и дама, които обичат ненатрапчиви, стилни и особено оригинални парчета с чувство за детайлност и практичност, могат да го носят.

Хусто

Хусто

Хусто

Повече вдъхновение можете да намерите в нашия видеоклип на Различни телевизии !

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече