+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Плъзгащи се чехли Calvin Klein

  12. 06. 2019      От модния свят

Дори и модната мода може да бъде модерна! През лятото всички ние искаме обувки, които ще отидат навсякъде, ще поглезят краката ни на всяка стъпка от пътя и ще ги носите за максимум две секунди. И те са тук! Slide World Пантофен икона Calvin Klein!

Може да изглежда, че тези модели са подходящи само за басейн или като чехли (преди да е наистина), но нека се заблуждавате. Плъзгащите се чехли се провеждат в предните редове на топ летни обувки за последния сезон. Жените и мъжете я носят и обичат по целия свят.

Освен това, с Calvin Klein ще намерите унисекс дизайн , така че можете да залагате на "сдвоена" мода и с вашата скъпоценна половина да постигнете същото, така че да не спорите за тях или да ги питате, когато разберете колко чудесно изглеждат, лесни за поддръжка и колко неустоимо са удобни и светли.

Можете да избирате от чехли изцяло от пластмаса или в комбинация с неопренови презрамки. Всяка двойка е различна, но всички те са уникални. Всичко, което трябва да направите, е да изберете любимите си и да се отправите към водата, на екскурзия, на почивка на плажа или в града, за да направите страхотно. Повярвайте, че ще ги промените само спорадично и единственото нещо, което трябва да ви безпокои е просто перфектен педикюр :-)

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече