+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

PANTOFLE A BOTY CROCS Z NOVÉ KOLEKCE LITE RIDE

  29. 07. 2019      Different TV CZ / SK

 

КРЪКОВЕ НА ЖИВОТНИ ПАНТОФЛИ

Crocs! Марка, която ни изненадва от 17 години. Crocs измина дълъг път. И изобщо не беше лесно. Пластмасови обувки, които приличат на запушвания? Кой би казал, че ще станат истински моден хит. Ето защо ние се радваме да ви донесем най-доброто от Crocs и винаги да бъдете част от този успех. Добре дошли в новия епизод Различна телевизия.

Днешният епизод ще се фокусира върху LITE RIDE! Гореща новина, която прави чехли и обувки Crocs още по-удобни и стилни. Не вярвате? Повярвайте, защото ние сами го опитахме. Направихме малко потребителско тестване за себе си и избрахме няколко избрани от нашите редици. Всички дадоха 1 *! А това означава нещо. И особено в този период!

Всички искаме да имаме крака, като в памук. Особено сега, ваканционно време. В допълнение към вашите приятели, познати и семейство , Crocs е идеалният партньор за тези приключенски пътувания . Защо?

Обувките Crocs са пластмасови и основното им предимство е, че са водоустойчиви. Никой дъжд вече няма да ви спре. Няма да ви спре дори когато носите кецове Crocs. Просто трябва да се наклоните и цялата вода ще изчезне. Плюс това са толкова удобни, защото. Джапанки, чехли, запушвания, дори маратонки съдържат масажни точки, за да направите крака ви по-приятен. И това е предимство!

Почти забравихме. Марката Crocs за тазгодишната seźona се предлага с модели за малките - Crocs за деца . Така че, ако искате да се представите и да бъдете хармонизирани като цяло семейство, имате перфектната възможност.

В допълнение към всичко това (и това е така) ще въведем и съвсем нова концепция на видеоклипове, върху които ще се съсредоточим все повече и повече . Искаме да разберете още интересни факти, актуална информация и новини от марката. След няколко минути ще обобщим най-добрите и най-интересните неща, които ще намерите в Different. Надяваме се да се насладите на клиповете и да очакваме с нетърпение следващия епизод в подобна вена.

Не забравяйте да ни уведомите от кои марки се интересувате и ние ще заснемем друга част за това. Пишете на поща или Facebook. Обадете се и бъдете различни. Очакваме с нетърпение да се видим.

МЪЖКИ КРОКИ

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече