Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Памук Emu Shoes - стил за пролетния стил

  11. 03. 2019      От модния свят

Непокорните кецове го дават на дамата ..... Нямаме нежелани, но имаме памук! И си струва!

Стъпка в пролетта с усмивка и нови шевове, може би повече кърпи, които ще очароват вас и вашето обкръжение на първата гума. Марката Emu , доминирана от кожени ботуши и жилетки от овча кожа, са пролетни памучни ботуши, които са леки, удобни и безкрайни.

Влезте в тях и няма да съжалявате.

ему

"Маратонки" или маратонки , естествен, приличен или поразителен метален дизайн - просто изберете любимите си! Така че те избират дамите, които обичат простотата, бунтовниците, които искат да излизат от тълпата, например, с тропически листа или романтична душа, която иска да свети като слънцето.

Всяка двойка е изработена от естествен памук, комбиниран с юта към външната страна на подметката, и има гумена подметка против приплъзване.

Ему кроссовки

Снимайте ги за спортни и небрежно настроени тоалети. Подходящ за дънки, панталони, поли и рокли. Отидете на работа, разходка из града, срещайте се с приятел, пътувайте с приятели или си правете семейна почивка.

Вдъхновете с нашата любима комбинация от рокли Scotch & Soda, които се вписват в стил като раковина.

Emu Австралия

ему

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече