info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Paez - еспадрили с история

  13. 06. 2018      От модния свят

Alpargatas, espadrilles, само обикновени платове. Универсални ботуши за топли пролетни дни, освежаващи летни вечери, екскурзии и празници, целодневни разходки и просто парад. Обувките, които му харесваше целия свят. И защото ги обичаме, ние не можехме да устоим на новините на чешкия пазар - Пайз !

Марката, създадена в Аржентина, се отличава с уникални, автентични и неподправени espadrilles, които доминират с въображение, качество и уважение към околната среда. За тяхното производство се използва най-добрата аржентинска кожа и 100% памук, което гарантира ненадминат комфорт и дишане.

Дизайн, който е интригуващ и гарантира, че ще ви забавлява, е вдъхновен от местната Аржентина - нейната природа, хора, сцени и модели, така че имате крака от парче Южна Америка, когато говорите за "Paezka".

Те се произвеждат с любов и ентусиазъм, така че практически са предназначени за всеки, с когото да се влюби. И тук те са - новото трябва да има парчета в обувката!

espadrilles Paez

espadrilles Paez

espadrilles Paez

espadrilles Paez

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече