+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

OKOUZLUJÍCÍ KOLEKCE SANTORO LONDON

  27. 05. 2019      Different TV CZ / SK

SANTORO LONDON

Миналата седмица се потопихме в царството на мечтите и фантазиите , затова сме подготвили друга марка за вас, която ще очарова ВАС и не само това . Тази марка е красива. Той е уникален и обичан от жени по целия свят. Знаете ли за каква марка говорим? Да, точно. Това е нова марка колекция SANTORO LONDON.

Може би ви се струва само сън, как може да възникне нещо толкова красиво. Не си сам. През 1984 г. такъв сън имат Лучио и Меера Санторови , но постепенно се превръщат в мечта. През същата година те създават първия си продукт, а на следващата година влизат на пазара с първата колекция, която се казваше Bang on the Door.

Но се движим бързо във времето, до 2019. Така 34 години след Лучио и Меера създават първия си продукт. Тази невероятна марка е подготвила три нови под колекции тази година. Това са пчелнолюбиви, високи опашки и феи с балончета. Ако тези имена все още не ви казват нищо, не се притеснявайте. Затова Симча и Никол са тук, за да обяснят всичко.

В допълнение към новите подкласове, Santoro London е подготвил и нови продукти за вас. Можете да очаквате с нетърпение чанта за подаръци, кутия за пари или невероятна кутия за бижута. И ние също имаме нещо за любителите на дневниците!

И така, заедно ли ще изследваме друга красива марка? Вярваме, че новата колекция ще ви очарова толкова, колкото и ние. Не забравяйте да ни уведомите дали сте фен на тази марка и какви продукти имате. Ще бъдем много и много щастливи за това!

Целият екип на Different.cz ви пожелава красиви и вид различни дни

ПАНЕЛИ SANTORO LONDON

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече