+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

O BAG OUTFITY

  04. 02. 2019      Different TV CZ / SK

Чанти O чанта

Очаквахте ли с нетърпение новия епизод толкова, колкото и ние? Така че ура. Новият епизод на DifferentTV се ражда и е донякъде нетрадиционен. В първия епизод на Нова година сме подготвили няколко съвета как да подравните вашата чанта O с вашия тоалет.

Със сигурност ще знаете италиански чанти O bag. Те са оригинални, миещи се, леки ... Те просто имат много предимства, за които говорихме безброй пъти в предишни епизоди на DifferentTV. Днес сме подготвили за вас как да направите тези чанти истинско модно парче, което ще може да се конкурира с най -добрите марки.

Затова сме ви подготвили няколко съвета за облекло, които могат да ви вдъхновят. Затова създадохме четири напълно различни тоалета - спортни, елегантни, официални / бизнес и спортни. След това избрахме подходящи цветови комбинации от чанти O чанта и работата беше свършена.

И сега зависи от вас. Но след като гледате нашите видеоклипове, вярваме, че няма да се страхувате от нещо друго, нетрадиционно. Не се притеснявайте за комбинацията и просто бъдете различни.

Очакваме вашите реакции, независимо дали във Facebook, Instagram или просто ни пишете по имейл. Ще се радваме. Приятен час и се насладете на красивия сняг.

O торба

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече