+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Новото лого Desigual се завърта на 180 градуса

  06. 08. 2019      От модния свят

Марката Desigual в Барселона въведе много новини и ние бяхме там. Най-голямото е съвсем ново лого, което е обърнато на 180 градуса. По този начин Desigual показва, че той винаги е бил 100% различен. Сега той го потвърждава с логото си.


Марката е наела нов маркетинг мениджър, за да стане Guillem Gallego. Този човек с гигантски опит, като Nike, реши да донесе нов бриз на цялата марка Desigual.

Например Desigual е изтрил всичките си постове в Instagram, които са наблюдавани от близо 1 милион души, и започва нова ера.

"Desigual е игривост и креативност. Desigual означава да гледаш живота от различна гледна точка. По-голям риск и да не се страхуваш понякога да излезеш от зоната си на комфорт. . " каза ребрандирането на логото на Gallego.

Интересна част от въвеждането на новото лого е раздаването на слушалките на всички настоящи търговци от цял свят, когато всички скочиха заедно и танцуваха пред централата на марката на плажа в Барселона. "Това беше наистина мощен опит да се видят десетки хора в рокли и костюми, които представят Desigual в различни страни по света от Русия до Канада, тъй като бос боси в пясъка на плажа пред щаба с техните слушалки." - каза Милан Полак, собственик на интернет магазина Different.cz.Desigual смята, че е израснал с клиентите си. Което е страхотно, но е отделено от младата мишена. И най-вече той избра тези фундаментални промени.
Desigual веднага установи ново сътрудничество с много интересни лица на модния свят. Или например с марката Ecoalf, която произвежда продукти като запечатана пластмаса. Също така, марката е разширила гамата си аксесоари, тъй като признава, че Desigual чанти са едни от най-важните елементи.

Колекция SS20 - Desigual

Всеки не се осмелява да предприеме толкова смела стъпка, така че вярваме, че Desigual ще спечели сърцата на много нови фенове по целия свят.

Публикувано: Milan Polák

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече