+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Новите Crocs Ballerinas, Amazing Culito и O Bag - Това са трябва да има парчета от пролетта на 2018

  21. 03. 2018      От модния свят

Питате ли кои модни парчета не бива да пропускате във вашия слънчев гардероб? Знаем това и ще се радваме да ви кажем, но бла! Моля, имайте предвид, че следните констатации са много опасни, защото няма да знаете какво да правите преди това. Но имаме и съвети, да вземем нещо от всеки един или всички наведнъж. Така че имаме съвети за три основни марки, които считаме за абсолютно задължителни, а не само за слънчевия сезон тази година!

Crocs

Американски обувки, които носим само в градината? Забрави го! Най-удобната и красива колекция от красиви балерини и CROCS сандали, НЕ НУЖЕТЕ . Обувките Crocs стават все по-популярни и няма какво да бъдете изумени. Те вече не са само клечки, но и луксозни ботуши, джапанки, чехли или балерини. И в различни дизайни, които са предмет на настоящите модни тенденции.

крокодили

Кулито от Испания


И ако не се страхувате от испанския темперамент , цветовете и оригиналността , първите слънчеви лъчи ще бъдат CULITO FROM SPAIN . Това са рокли, които буквално няма да пропуснете. Марката е известна с атипичните си разфасовки с още по-атипични мотиви. Купите Кулито наистина не бива да липсват в гардероба ви. Тазгодишната колекция също е предмет на настоящите тенденции. Индивидуалните парчета са изработени от висококачествени материали и ще бъдете запитани за всички, защото няма да отидете с тълпата.

culito от Испания

O чанта

Италиански дизайнер на силикон, който се справя толкова добре, че завръщането на "обикновените" чанти е много сложно! СЪЗДАВАЙТЕ НОВАТА ЧАНТА или новата си "стара" скоба с нови аксесоари, което е огромно предимство на тази марка и можете да промените отделните компоненти според настроението, стила, облеклото и вкуса си.

O чанта

Можете също така да се вдъхновите от нашия видеоклип на различен телевизор!

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече