+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Новини от Санторо Лондон са тук!

  13. 07. 2018      От модния свят

S enzační
И типичен
N еоодолим
T ajuplné
O spellbinding
R ozonej
О гръмване

Единият, Горджус отива ... отново и отново, привлича вниманието и сърцето ви.
Аксесоарите на Santoro , независимо дали са модерни или необходими, носят и обожават не само децата, но и тийнейджърките и възрастни любители на оригинални парчета, които ще се радват на детската душа.

Винаги можете да избирате от прекомерния брой стилни чанти, практични портфейли, различни козметични торбички и нови неща за тези училища, от раници, до моливи, до бележници или моливи.

И какви са новите дизайни, цветни комбинации и кукли Горджъс или феи Мирабел? Колко различно от невероятното! Нека си ги представим!

Романтичните феи на Мирабел се правят в Midnight Garden, Parasol, Marina и Secrets . Всеки един е интересен и малко загадъчен.

Санторо Мирабел Тайните Раница

Случай Santoro Mirabelle Parasol

Козметична чанта Santoro Midira Garden

Икономските кукли "Горджъс" нямат усмивка, но те ще се излъжат един друг, когато ги погледнем.
Новото допълнение към момичето е грандиозният фон със световно известни сгради или лондонски сгради, откъдето идва и марката Santoro. И каква е името на новия "Горджуски"?

Gorjuss Little Red Riding Hood - известен като Red Riding Hood. Има също вълк и гора, които се приближават до жабката.

Санторо чанта Горджъс Малката червена езда


Приятелите никога не са достатъчно, така че една кукла от Горджъс е добавила още една и дизайнът е наречен " Приятели ходи заедно".

Санторо раница Горджус приятели ходят заедно

В нова и още по-привлекателна версия, известният Gorjuss Rosebud, Time to Fly или My Story. Цветните комбинации са още по-ярки, по-сложни и допълнителни кукли, за да видите световноизвестните сгради или големите лондонски сгради, откъдето идва марката Santoro London .

Комплект за писане на Санторо Gorjuss Моята история

Санторо двуетажен порок Gorjuss Rosebud

И не забравяйте, че едно парче никога не е достатъчно, така че създайте колекция от аксесоари в един дизайн, за себе си, за вашата дъщеря или приятел.

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече