Парфюм Desigual към поръчката над 230 BGN като ПОДАРЪКПарфюм Desigual към поръчката над 230 BGN като ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Новата колекция Desigual Spring / Summer 2018 е тук!

  02. 02. 2018      От модния свят

Че Вашата новогодишна резолюция също така включваше факта, че в Нова година сте започнали да спортувате или спорта повече? Дали е първият месец зад вас и все още търсите мотивация? Така че, наистина ли трябва да започнете? Да, е време и ние имаме още една мотивация за вас! Новата Desigual пролетна / лятна 2018 спортна колекция е дошла, току-що я сложихме на е-магазина и е наистина нещо, от което да избирате.

Спортен спорт

Досега няколко основни елемента са добавени към категорията SPORT , но вече имате много да носите. И какво мислиш, че си мотивацията си? Така че първата стъпка трябва да бъде, че трябва да имате добър, висококачествен, станал и особено функционален екип. Това е основна стъпка към успеха. И това е, което ще постигнем, защото отивате на "спортната гала", така че другите да могат да оставят очите ви и дори да се насладите на спорта.

А сега известна информация за самата нова колекция. Новата колекция Desigual Sport за пролет и лято 2018 има пет основни дизайна. Това са Атлантида, Тропика, Същественото, луминисцентно и изтръгване . Не се страхувайте да говорите друго племе. Това са имената на индивидуалните дизайни, чиито парчета можете да комбинирате и винаги ще изглеждате чудесно.

Можете да избирате от голям брой разфасовки, материали и аксесоари. Всеки дизайн включва както върхове, тениски, гамаши, суичъри, тениски и сака, както и маратонки, спортни обувки, раници или чанти . Има много повече, но това е основата. Ако ти започваш този спорт тази година и твоят герой просто не съвпада с героя на Наоми Кембъл , няма нищо против. Можете да избирате между много стилове, които несъмнено ще ви харесат. Части от тази колекция могат да бъдат предоставени от всички жени независимо от възрастта, независимо от външния вид.

Нещо повече, ако имате вкус към диви модели, трябва да ги имате. Ако имате вкус на прости, монохромни и по-малко забележими парчета, трябва да ги имате. И никъде не се казва, че не можете да комбинирате различните дизайни. Напротив, ние се проверихме. Може би спортните гамаши на Атлантида се вписват перфектно в жилетката Essentials . Накратко и добре, и със сигурност знаете, че в марката Desigual няма да си представите ограничението. Важното е да се почувствате добре. И това е ключът към постигането на поставените цели.

Спортен спорт

Спортен спорт

Спортен спорт

Спортен спорт

Били ли сте вдъхновени? Така че нека се отнасяме един към друг заедно;)

 

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече