Extra намаление 10 % с кода EXTRA10 на всички продукти!Свършва за 49 часове 11 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Нова колекция от пластмасови обувки Ipanema за пролетта и лятото на 2019 година

  15. 05. 2019      От модния свят

Пролетта бавно, но сигурно чука на вратата, така че е подходящият момент да оборудваме нашата пролетна обувка с нови пресни парчета. Ето защо имаме страхотна новина за вас, има нова колекция обувки от модната марка Ipanema .

Ipanema

Ipanema е един от най- добрите марки на Grendene от пластмасови обувки от 2001 г. насам. След изключително успешната Melissa , Mel от Melissa и Grendha копнееха за производството на още едно лятно бижу, което ще се влюби в хиляди жени по целия свят. Ipanema носи интересни форми на джапанки, първоначално декорирани сандали, както и елегантни обувки на клин, пети или удобни и много жени много популярни балерини. Ние наистина спасихме много различни дизайни за вас на Different.cz, така че имате много да избирате.

Какво е типично за ипанема? Преди всичко, тя получи името си след известната екзотична област Ипанема в Рио де Жанейро , която е известна с ненадминатата си жизненост. Красивият плаж Ipanema Calçadão минава покрай този район, който понякога е покрит със специфичен модел и този модел е също върху подметките или вътрешните стелки на тези пластмасови обувки. Това е просто напомняне.

Обувките Ipanema са изработени от приятна пластмаса Flexpand , която е не само мека, издръжлива и адаптивна, но предимно 100% рециклируема. Ако купите тези модерни парчета, ще се радвате не само за себе си, но и за околната среда. В допълнение, можете да ги получите на разумна цена.

Новата колекция обувки Ipanema за пролетта и лятото на 2019 г. е спираща дъха. Пълен с интересни форми, модерни цветове, безкрайна декорация и особено издръжливи парчета, които ще ви забавляват през летния сезон. Ще ги обичате както на почивка, така и за ежедневна работа, в града, за пътувания, но също и във фитнес залата.

Сандали Ipanema

джапанки Ipanema

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече