+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Нова колекция от обувки Melissa Autumn / Winter 2018 е тук!

  02. 07. 2018      От модния свят

Нова колекция от Melissa Autumn / Winter 2018 е тук! Не се притеснявайте, не минаваме през лятото. Модната марка Melissa идва от Бразилия, където топлината е повече или по-малко неподвижна, затова сега имаме нови парчета. Новата колекция е пълна с оригинални и стилни парчета.

Обичаме обувките на Мелиса, особено за техния безкраен стил. Те са изработени от специален пластмасов материал Melflex , който е приятен, издръжлив и приспособим. Предимството на тези обувки също е, че ще се забавлявате в продължение на няколко сезона. Мелиса са допълнително импрегнирани със специална ароматна същност, която никога не се изплъзва. Той мирише на венците и не само яде цял ден, но и цялата обувка.

Каква е новата колекция есен / зима 2018? Нека я разгледаме отблизо. Балерини, сандали, чехли, джапанки, мокасини или маратонки. И в цветове, които са предмет на настоящите модни тенденции. Накратко, трябва да избирате. Абсолютно трябва да има парче, има парченца с монорен монор, така че дори Мелиса не може да пропусне този мотив.

Мелиса балерина

Джапанки на Мелиса

маратонки Мелиса

Повече вдъхновение можете да намерите в нашия видеоклип на Различни телевизии !

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече