Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Това искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Нова колекция desigual за есента и зимата 2019

  19. 06. 2019      От модния свят

Ние го имаме за вас първо! Новата колекция Desigual Fall / Winter 19 е тук и е невероятна! В тези горещи дни всеки трябва да се освежи, дори гардероба си! Последната новина от света на испанската мода, която е пълна с енергия, е представена от новата колекция Desigual FW19: Почувствайте енергията си!

Трябва да има летни ефирни рокли   с ориенталски модел. Тези от Desigual гарантират, че ще се почувствате (и изглеждате чудесно) дори по време на тропическите дни. R ozhodně, имайте предвид, очарователните чанти и раници , излъчва цветове и модели! В новата колекция ще намерите и красива   Тениски, в които ще блестите.

Разбира се, в новата колекция не сме забравили детското облекло Desigual. Можете да изберете за децата си богатство от най-интересните парчета. Носенето на любимото ви потомство по оригинален начин и съчетаването им с вас и вашите тоалети са просто и просто износени.

Ще се насладим отново на мъжкото облекло от модната марка Desigual в следващата статия, но вече е ясно, че имате нещо, с което да очаквате нещо. И да се облече цялото семейство, например.

И така, кой ще освежи гардероба ви?

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече