+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Янки Свещ - Направи си сам

  05. 02. 2018      От модния свят

"Направи си сам" е всъщност един вид култура, занаятчийство и изкуство, които хората правят или правят неща от цял ​​свят и се връщат с ентусиазъм. Можете да създадете нещо от всичко. Можете да боядисвате, шиете, залепете, изрежете, построите. Фантазиите не са ограничени. Но питате ли, какво можем да създадем? Не открихте нищо в магазина, който да ви вдъхнови да се възползвате от него? Забелязали ли сте? Да! Те са свещи от свещи Янки , или по-скоро стъклените им контейнери.

Изглежда, че са "родени" за домашно приготвяне. Едно добре оформено стъкло с фиксиран капак ще привлече вниманието ви и ще подсили въображението ви. И ако не се чувствате творчески по природа, ще се радваме да ви запознаем с някои от вдъхновяващите вдъхновяващи начини за създаване на свещ на свещ от Янки, който може да бъде създаден от контейнер, който ще остане за вас.

1. Останете със свещници, само малко по-забележими ...

Почистеното и измито стъкло може да бъде боядисано по желание, за да се създаде свещ, който да фини настройва вашия интериор с цветни дизайни или мотиви. Можете също да се разходите през сезоните или празниците, които идват през годината. Не би ли било магическо да поставяте на масата коледни свещници, великденски зайчета или призрачни Хелоуин тикви, които ще бъдат толкова специални, че всички посетители ще завиждат на него? След като създадете картина, достатъчно е да запалите Yankee Yandle Tea Candle и точната релаксация може да започне.

янки свещ

2. В банята за малки неща, стъкло за мигове, без да се притеснявате.

В банята имаме много неща, които не винаги знаем къде да се съберат добре и добре. Имаме предвид памучна вата, памучни пръчици, четки или грим. Възползвайте се от тази Yankee Свещ , класическа или декорация. Можете да напълнете саксията с пясък и малки черупки, за да придадете на банята си докосване на лятната ваканция.

3. В кухнята, където дишам мумиите, аз също опитам Янки.

Да, дори в кухнята, свещта ще има практическа полза. Просто кажете къде можете да намерите такива стилни кутии за съхранение в магазина, като например кафе, чай, брашно, захар или тестени изделия и ориз. Освен това можете да ги прецизирате с боядисване или друга декорация според удоволствието или интериорния дизайн, така че те да са не само практични, но и красиви.

4. От Candle Candle.

Yankke Candle Classic big вече ви е изгорила, защото все още има много чаени свещи? Срамота е да ги скриете в чекмедже или да ги оставите да чакат в хартиена кутия, преди моментите да се върнат у дома. Така че използвайте голям стъклен контейнер с капак, който го държи практически и стилно за всяка есен.

5. За търг цветя, малки гърне.

Озеленявате ли или искате да се заобикаляте с цветя или билки в апартамента си? Използвайте повече YC чаши върху растенията. Просто попълнете кръпка и босилек или мащерка в кухнята, пролетта petrklíč или малко кактус, който ще украси вашия прозорец през цялата година.

Може би те вдъхновихме,
не се заблуждавайте.
Идеите все още са много,
но това е голяма хапка.
Те не се вписват тук,
pinterest е моето вдъхновение.
Обърнете внимание също там.
DIY Янки Свещ ми харесва да има.

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече