+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Янки Свещ - Колекция Пролет / Лято 2018

  11. 05. 2018      От модния свят

Както всяка марка дрехи, марката с ненадмината свещ има своята колекция и всяка колекция идва с нови аромати. Ако смятате, че свещите са зимно нещо, ще ви измъкнем от грешката. В тази статия ще представим новия аромат на Yankee Candle , който не само показва свещи, но и други аромати в дома или в колата и ни напомня как правилно да изгорим свещите.

1_thumb_A-5af93bd714361

Ново за пролет / лято 2018 е изпълнено със свежи, вдъхновяващи аромати, които ще ви вдъхновят в подходящата ваканционна атмосфера. Просто седи на терасата или на дивана, запали свещта, затвори очи и се почувствай като на почивка. Няма значение дали обичате планини, пустини, океани и океани - всички чувства, които имате при пътуванията, ще се върнат при вас с тези уникални аромати. Всички аромати са леки, свежи, плодови, точно като пролетта и лятото!

Наскоро добавихме Yankee Candle в нашия магазин и ароматни перли, които правят всяка стая, много интензивна, ароматни клипове и колчета за кола, аромат на гнездото и не на последно място различните чашки, които можете да намерите в аксесоарите . Свещите могат да бъдат намерени в различни размери и форми, от големия Classic, до votive, чая и ароматните восъци . Ако никога не сте правили свещи на Yankee Candle, имаме страхотен съвет за вас! За да разберете каква миризма е най-приятна, определено вземете восъкът на аромата в аромата на лампата и изберете домашно приготвения аромат.

Как да запалите свещта правилно?

Нека да ви кажем основите как да го направите, това е доста алхимия.

  1. Преди всяко запалване трябва да имате по- къс възел поне 3 мм . Това е така, защото свещта не гори с голям пламък и бързо изгаря и така, че саждите от фитил не се утаяват във восъка.
  2. Необходимо е да запалите свещта при същата температура , не трябва да я поставяте на первази или камини. След това свещта създава така наречения тунел, което води до много бързо и неравномерно изгаряне.
  3. Свещите трябва да бъдат изгорени в продължение на около 4 часа, е достатъчно дълго време, за да влезете в стаята интензивно в продължение на 20 часа. Не се препоръчва по-продължително време за изгаряне. Свещта трябва идеално да се охлади за 2 часа.

Повече информация и инфо могат да бъдат намерени в нашия видеоклип на Различни телевизии !

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече