+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Янки Свещ - ароматът за мигове на благополучие

  15. 11. 2017      От модния свят

Още преди да влезете в тази вдъхновяваща статия, просто прочетете този параграф. Затворете очи и разберете как да седите удобно в любимото си какао, да увивате в мекото си одеало, да слушате дървета в прясно наводнена камина и да се наслаждавате на моментите на домашния комфорт само сами. И внезапно очите ви се отварят и вие седяте в офиса си и до компютъра си имате свещ, който горя с най-красивия аромат, който ще ви донесе в този комфорт където и да сте, във всеки случай и с всеки.

янки свещ

Това е точно това, което се случва, когато запалите свещ на свещ от Янки . Да, четете добре. Казвате точно защо модният електронен магазин Different.cz , пълен с оригинални модни парчета, които запълвате вашите гардероби, обувки и гардероби или шкафове, пишат за спокойната атмосфера, която свещ ще донесе. Светът се чуди, но е точно както е написано тук. Сега, възприемай себе си. Ново в нашия магазин, освен любимите ви парчета, можете да намерите и тези уникални свещи , които също са моден аксесоар. Ето защо решихме, че е за вас и за нас да пуснете нашият магазин.

Ние вече ги вървим дълго време, искаме да се чувстваме добре в нашата работа, приятно и всъщност у дома, затова ние ги изгорихме тук, така че дори няма да ни очакват, че отново са Коледа. Тъй като повечето свещи са подчертани. Ние сме много настроени към Коледа и затова сме подготвени. Така че, ако искате да сте като нас, бъдете различни, трябва да отидете с нас и да купите янките си. Или се вдъхновете от идеалния подарък за подарък .

Янки Свещ

Янки Свещ не е просто свещ! Те са стилни, дизайнерски и преди всичко качествени свещи, пълни с неизчерпаем вкус, идеи и аромати. Марката Yankee Candle предлага няколко вида свещи - от най-малките до най-големите. Те са изработени от най-добрите съставки, всяка част е подчинена един на друг и се допълват перфектно помежду си. Всяка от тях има своя собствена история, която можете да видите във всеки етикет на продукт.

Как да запалите свещта правилно?

Имаш това. Ако искате свещта да ви служи правилно, вие също трябва да се грижите за нея правилно. И по следния начин. Много е важно фитилът да остане 3-5 мм , дори преди първото запалване. Ако в края на фитила има пушек или черна гъба, издухайте пламъка, отрязайте фитила, отстранете изгорелите му остатъци и го включете отново. Ако има само 1.5 см висок слой восък, е време да направите свещта дразнеща . Това предотвратява възможното повреждане на повърхността под свещта и самата стъкла. Сравнително важна информация, свещите се доставят в стъкло, запечатани контейнери, по-големи.

Вие изгаряте миризмата на свещ по-равномерно, като Ви позволявате винаги да разтваряте восъка до ръба на стъклото. Така че восъкът създава гладкост, която освобождава най-силно миризмата. Свещта не се препоръчва да изгори повече от 4 часа на парче . Идеално ги оставете да се охладят в продължение на 2 часа. Свещите са предназначени да се разтварят, така че винаги са палета в подходящи свещи, а не свободно стоящи. Ароматните восъци имат много предимства. Той доставя интериора за до 20 часа.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече