+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

New Scotch & Soda, ние ще бъдем модерни както!

  04. 01. 2018      От модния свят

Нови колекции се носят в нашите складове като лавина. Scotch & Soda е развълнувана от цветове, които правят бляскава усмивка на лицата ни. Тениски, блузи и якета ще ви обичат и скъпата половина с един поглед.

Дамите имат предимство, затова гледаме на стилната тениска, която е удобна и незаменима.
Спортните разфасовки, независимо дали са с качулка или не, са подходящи не само за активни моменти. Можете също така да се насладите на релаксираща, релаксираща с приятели, екскурзия, почивка или работа, така че ако Вашият дрехи не е малък черен или задължителна униформа :-)

Ясен нюанс на сьомга, сив ревитализиран с подчертан розов или фин прах с тропически палмов печат - чувствате ли, че пролетта във въздуха? Сутиенът на Scotch Soda буквално ще ви облича!

Суичър "Скоч и сода"


Колекцията от тази колекция е несъмнено тази тениска / жилетка! Да разгледаш просто парче, което крие любимо 2v1 . Двете парчета, сметана и сива жилетка могат да се сглобят отделно. Суичърът Scotch & Soda е индивидуално съвсем елегантен, благодарение на сладките канали около врата, жилетката е по-непринудена, с дълбоки крила и качулки.

Суичър "Скоч и сода"

Харесва ли ви бомбите? След това останете навън! Това яке Scotch & Soda е буквално зелено. Пролетни, свежи зелени нюанси я заслепят и не правят никой в ​​тълпата.

Бомбардировач Скоч и сода


Разбира се, марката не забравя дори майсторите. Тениските Scotch & Soda са изработени от много приятен материал и игривите цветови варианти са невероятно удобни и господата могат да идват навсякъде и навсякъде.

мъжка тениска Scotch & Soda

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече