Парфюм Desigual към поръчката над 230 BGN като ПОДАРЪКПарфюм Desigual към поръчката над 230 BGN като ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Неизгодни чанти за дами и бунтовници!

  17. 01. 2018      От модния свят

Имаме нова колекция Desigual Spring / Summer 2018, пълна с големи и оригинални модни парчета, не само в дрехите, но и в модните аксесоари. В тази статия бихме искали да ви запознаем с най-блестящите чанти за жени и бунтовници! Desigual вече не е просто класическа пустиня, така че в тази колекция всяка жена идва на нейната възраст и позиция. Можете да избирате както спортни форми, така и елегантни. И от готови за работа торбички, така и от чанти за кръстосани чанти до парти. Нека да ги погледнем. Той посочва, че сме избрали умерени парчета, а не типичния Дезидуал.

Просторна многофункционална десидуална чанта

Този вид Дезигуал, наречен Капри, е обичал много от вас и не е изненадан. Тя принадлежи към върха трябва да има парчета, защото това не е чанта една, но три. Тази многофункционална чанта Desigual е всъщност 3in1. Имате два дизайна и два размера. Вътрешната чанта може да служи и като практично напречно тяло към града, като към нея се прикрепи регулируема каишка. Цената на чантата е много подобна на друга, така че инвестирането в тази 3-в-1 чанта наистина се отплаща и няма да се притеснявате, че трябва да донесете вашите важни неща от една чанта в друга.

Женската чанта на Desigual

Независима двустранна чанта

Елегантна, стилна и още веднъж много практична е тази двустранна чанта Desigual . Двустранно е тази чанта в смисъл, че има различно, но функционално капаче от всяка страна, така че можете да редувате и двете страни според настроението или екипажа. Тази елегантна форма ще задоволи всички елегантни жени.

Женската чанта на Desigual

Стилна чанта за кръстосани елементи Desigual

За всички "бунтовници" имаме страхотен съвет за дежурен чанта в рок стил. Чантата има практичен отряд и се вписва във всяка спортна или елегантна екипировка с метални елементи, основа от изкуствена кожа и много износване. така че можете също да го носите като писмо.

Женската чанта на Desigual

Оригинално кръстосано тяло / Desigual

Ако искате малко нестандартно парче, идете за тази красота. Можете да носите тази чанта на Desigual като кръстосано тяло или като бланка . Това е страхотно, практично, сладко, подходящо за парти или фестивал, но също така и за ежедневно облекло, за прости, но и за тези по-диви дрехи. Фантазиите не са ограничени.

Женската чанта на Desigual

Повече вдъхновение можете да намерите в новата ни работа " Различни телевизии" !

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече