+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Най-добрите подаръци за мода 2017? Имаме страхотни съвети за вас!

  16. 11. 2017      От модния свят

Коледа бавно чука на вратата и както всяка година, тази година сме подготвили подарък за вас. Избрахме най-добрите парчета, които със сигурност ще се радват на вашите близки. Вижте съветите за подаръци за съпругата, съпруга, любовника, майка, баба и други в секцията " Подаръчни съвети". И не се страхувайте, ако не харесвате подаръка на шанса, имате възможност да бъдете заменени от 5 януари 2018 г .;)

съвет за подарък

Избирането на подаръка на съпруга след x години може понякога да е орех, защото чувствате, че сте му дали всичко и няма нужда от нищо. Но чорапите винаги се нуждаят, практически всеки ден, в студа, така че щастливите чорапи чорапи са ясен избор. От такива весели чорапи няма да се разочарова. Ако се осмелите да прецените размера или просто го знаете, вземете оригиналната мъжка риза на съпругата си Scotch & Soda, която със сигурност няма да бъде загубена в гардероба си. Или Converse стилни маратонки , които са легендарният хит на тези и следващите няколко сезона. Но ако вашият човек се променя пред очите ви и не се чувствате подозрителни за размера , вземете му стилна чанта през рамо или капачка . Това определено не е нищо за разваляне.

съвет за подарък

Дори изборът за жена не може да бъде толкова просто. Leccos си купува или просто не вярва в тайните си модни мечти. Така че я изненада тази година. Ако се осмелите да оцените размера, дайте й уникалното и абсолютно качествено бельо на Калвин Клайн , което всъщност си давате;). Или стилен дамски пуловер Desigual . Ако наистина искате наистина да я изненадате, вземете нейните вечни пъпки Emu , със сигурност ще я оцените през зимата и ще продължите няколко сезона. Ако не харесвате размера, купете капака на телефона и чантата. Имаме много торби и чанти в нашия магазин и вярваме, че чантите на жените никога не са достатъчни.

съвет за подарък

Какво да купя мама за Коледа? Какво ще кажете за Дезигуал ? Дамска чанта, ръкавици, ботуши, рокля или шал? Има много идеи. Или предпочитате оригиналната чанта за чанти ? Или Док Док ? Каквото и да изберете от нашите съвети, вярвайте, че ще бъдете доволни на всяка майка, независимо от вашата възраст.

съвет за подарък

Татко може да си купи много полезни модни подаръци под това коледно дърво. Например, качествена мъжка хавлия Calvin Klein или оригинална чанта на Томи Хилфигер . Не на последно място, стилната мъжка риза Desigual , ако се осмелите да прецените размера. И ако не, дай му красив мъжко портмоне Калвин Клайн или непромоканите чорапи Happy Чорапи с коледни теми в кутия за подаръци.

съвет за подарък

Направете баба си модна звезда на тази Коледа и й дайте хубав и стилен подарък. Например Desigual чантата или красивата десидуална дамска козина . Определено не се докосвайте до съседната врата, ако купите красивите й Emu пантофи , изработени от оригинална овча кожа и вълна, с подпираща подметка . Вие дори не разваляте интересната козметика Santoro , стилната шапка Doc Doc или оригиналната шапка Desigual . И ще бъдете доволни от красивата чаша, дарена от любовта на Санторо .

съвет за подарък

Дори дядо ми може да носи стилни, вечни парчета и може да изглежда като списание. Направете го хубава мъжка риза или мъжки пуловер Desigual . Оригинален шал или стилна чанта от марката Tommy Hilfiger . Или оригиналните Happy чорапи чорапи. Вярвайте, че ще го направите щастливи подаръци, които дори не би направил.

съвет за подарък

Известно е, че децата обичат меки подаръци, обичат играчките и не са изненадани. Но можете да ги научите да играят и в модата. Вземете най-обичаните си, най-малките членове на вашето семейство, стилно малко парче от себе си. Независимо дали е Emu бебешки обувки, Desigual стилна детска риза или тетрадка Santoro . Вярвайте, че със сигурност ще бъдат щастливи.

съвет за подарък

И така, за какво трябва да говорим, дори нашите любовници трябва да бъдат надарени, само защото са, ние ги имаме, ние ги обичаме и ние ги оценяваме. Така че бельото вероятно е ясен избор, така че не само ще се радвате на себе си, но разбира се, разбира се. Бельото на Томи Хилфигер е секси във всеки дизайн. Но не се занимавай с чантата си. Можете да избирате от голямо разнообразие от марки, като стилна чанта Doca .

съвет за подарък

Любовникът трябва да ви поглези, затова имаме някои интересни подаръци за вас. Преди всичко те са боксьорите Калвин Клайн , в другите женски бельо Калвин Клайн , които несъмнено ще се насладите. Ако се осмелите да прецените размера, вземете например стилната мъжка тениска Scotch & Soda или Converse Sneakers и ненадминатите чорапи Happy Чорапи.

Бъдете тази година за едно стилно и разбираемо бебе Исус и направете нещо малко по-различно от миналата година и преди. Насладете се на прекрасните оригинални модни подаръци и останете с нас през цялото време.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече