+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

На морска вълна

  03. 04. 2018      От модния свят

Дамите затягат платната - да вървим! В морската вълна ще преминем през пролетни пролетни дни до горещото лято. Сините и бели ивици с червени подробности идват на кормилото и ветровете на въображението, зашеметяващите разфасовки и комбинации, които никога не се появяват, се опират на платната.

Независимо дали сте блондинка, червенокоса или брюнетка, с иглата на шивашка игла или женска "кръв и мляко" на този стил можете да плавате с нас без тревога. Морският стил е добър за всички, не е обект на настоящите модни тенденции, така че постоянно се връща в нашите гардероби.

Първата спирка е в пристанището на Десигуал . Тъмно синьо мини има спортен, елегантен изрез, който ви кара да се чувствате замаяни и винаги ще бъдете чудесно за вас, когато ги обличате. Само ги добавете към невижданите десиуални шевове с едно око, което можете да видите зад ъгъла и можете да започнете круиз около света на модата.

Облечи Десигуа

Максимална дължина, максимална оригиналност! На лятната ваканция, в слънчевите лъчи на летните дни, такива девиални рокли просто принадлежат. Изрязване за ласкателство на всеки герой, материал, който подчинява тялото и душата и дизайна, който ще те направи капитан на това лято! Можете да използвате всякакви маратонки, балерини или джапанки за тях. Но нашият тип е чехлите на Мелиса във флота, синьо , с ремъци, усукани като въже.

Облечи Десигуа

Поставете в гардероба си и лъскава тениска - просто не работи от мода! Няма да разваляте костюми или обратното. Независимо дали излизате със спортни, небрежни или елегантни дрехи, то винаги дава правилната доза блясък и игривост. Ако се страхувате от хоризонталните ивици, за които се говори, че вирусите се разпространяват визуално, плъзнете вертикалните ивици, визуално ще удължите и заострите фигурата и ще бъдете още по-голяма флота звезда.

Какво да не забравяме? Тези бели моряци или дънки са присъщи на морския стил! Лесно ги комбинирайте с раирани гащеризони, ботуши и аксесоари. Десидуалните дънки са с дължина над глезените, тясна рязане и талия, подчертавайки вашите силни страни и като въображаема "череша на тортата" от тъмносиня бродерия на мандала, която го прави задължително малко за този сезон.

Десидуална тениска

Това, че липсва част от перфектното допълнение към Вашия флот? Не се притеснявайте, че може да се сравнява всичко в бяло, синьо и червено - това могат да бъдат чанти, обувки, шалове и бижута. Едноцветни и комбинация от тези цветове и техните нюанси.

Нашата "номер едно" е торбичка за кръщене Томи Хилфигер , верижна каишка вместо каишка или стилна раница на Томи Хилфигер в синьо-бял полиамид. Дамите със спортна елегантност ще намерят и дамите и дамите, които се забавляват луксозно с малко игривост.

Том Хилфигър чанта

раница Томи Хилфигер

Надяваме се, че сте се наслаждавали на круизто след вдъхновението на безсмъртния стил и че вълната на моряка е била отместена точно като нас ...

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече