Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Това искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

НОВА КОНКУРСНА КОЛЕКЦИЯ

  10. 09. 2018      Different TV CZ / SK

% видеоклип (y, VprVspkUPiw)%

CONVERSE

Марката CONVERSE тази година отпразнува 110 рождени дни, така че всичко най-хубаво!

Да бъдеш популярна марка в днешно време не е толкова лесно. Но в Converse ние доказваме, че е така. Благодарение на уникалния и прост стил, всеки знае какво става. Обувките на Converse .

За да сте сигурни, че марката е стилна афера, ние сме подготвили най-доброто от колекцията Fall / Winter 2018 за вас . ONE STAR! Концепция, която ние и ти буквално се влюбихте. И ако мислите, че имате само два цвята в колекцията, грешите. Converse One Star играе наистина различни цветове за тазгодишната колекция. Убедете се!

Освен това, в есенната колекция новите модели от серията ALL STAR също могат да бъдат пропуснати ! Имаме наистина страхотни парчета за вас. Например уникален "старо-розов" цвят, който постепенно изтласква класическия прах. И не само това. Този модерен розов цвят ще бъде хитът на следващата пролет и лято.

И знаеш ли какво е предимството на тазгодишната колекция? Мама и татко вече могат да се сравняват с малките си . Така че не забравяйте да изглеждате и да бъдете различни.

CONVERSE

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече